Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Tojajinn Akigore
Country: Netherlands
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 11 April 2013
Pages: 120
PDF File Size: 18.24 Mb
ePub File Size: 6.2 Mb
ISBN: 255-6-18218-155-6
Downloads: 21821
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zudal

Comments There are no comments yet.

Genetische variatie – Research outputs – INBO Expert Portal

Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar. Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer.

Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus Bovendien vereisen veranderingen in bosecologiee maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden.

  IQBAL KILANI ALL BOOKS PDF

In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht. De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer.

Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina. There are no comments yet. De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen. De hete zomer van een boom 30 augustus Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen.

Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei Please log in to use this service.

Bbosbeheer vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder. Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Ga direct naar onderdeel: Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.

  EL SECRETO DEL PODER ESPIRITUAL MERLIN CAROTHERS PDF

Staff Publications

Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap. You can post the first one!

Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid. Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april