Compromisul inimii – Mary Jo Putney. 4 likes. Book. Compromisul inimii. By Mary Jo Putney – Carti romantice · Updated about 5 years ago. Already tagged. 5. Other Albums. ‘Dragi cititori, va invit sa cititi si alte. Buy the Compromisul Inimii (ebook) online from Takealot. Many ways to pay. Non -Returnable. We offer fast, reliable delivery to your door.

Author: Meztik Nezuru
Country: Benin
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 26 May 2004
Pages: 318
PDF File Size: 19.99 Mb
ePub File Size: 7.21 Mb
ISBN: 767-5-41456-145-5
Downloads: 15380
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagul

English Choose a language for shopping. Editura Litera Language: Din pacate cartea nu a fost nici indeajuns de romantica dupa gustul meu nici nu a transmis acele sentimente care te-ar face sa intelegi si sa empatizezi total cu subiectul. Si apoi s-a gandit sa il lege pe al doilea roman de alta serie etc… De altfel, in final, MJP propune urmatoarea ordine a cartilor: Stau si ma intreb cine a stabilit oridinea asta si pe site-ul ei e aceeasi ordinedar mie mi se pare ca Taina contesei trebuie sa fie dupa Dansul pasiunii.

De unde ai auzit de Anne K.

Are importanta daca vrei sa iti faci o idee despre cum a gandit scriitoarea. Pe de alta parte, in wikipedia, apare seria Davenport, care totusi nu include the Bargain desi aceasta cuprinde si povestea doctorului Ian, care apare si in Caruselul Inimilor, si in Fallen Angels, iar prietenul lui David, personaj secundar, este ulterior eroul din Davenport http: Si au aparut prietenii lui, si s-a gandit sa il lege de Rafe etc.

Nu uita sa te abonezi pe email: Subiectul e tare ambitios: Si, desi stiam practic finalul, asta nu ne-a oprit sa digeram cartea cu nerabdare, cu placere si cu satisfactie… MJP este o scriitoare absolut remarcabila, cu povesti de viata credibile, cu mesaje pozitive fara a fi moralizatoare intr-un sens vomitiv….

  GANAR AL POKER EN MICROLIMITES PDF

Read more Read less. Carti Romantice – Faramiere.

Lista carti Mary Jo Putney

E mai importanta ordinea in care au fost scrise? Sunt in plin avant de citit seria Fallen Angels fara prima carte ca nu o amdar incercand s-o comprommisul oricum in ordinea fireasca si in capul meu au inceput sa se bata toate rotitele. Asta pana se va intalni in imprejurari neobisnuite cu un tanar frumos, puternic si cu calitati de mare vrajitor: M-a oprit asta sa le apreciez?

Cartile din seria Regency sunt aceleasi cu Fallen Angels?

Macar din punct de vedere al amplasarii actiunii in conflictele istorice. Este o veste minunata, multumesc Abia astept povestea lui Will, mi-l amintesc si orice are legatura cu seria Lost Lords si academia lui lady Agnes nu are cum sa nu fie pe placul meu.

Prin navigarea pe faramiere. Alexa Actionable Analytics for the Web. Amazon Inspire Digital Educational Resources.

Compromisul inimii

Amazon Renewed Refurbished products with a warranty. Am facut o pauza mare de citit, si acum mi-am adus aminte, ca trebuia sa apara si un al saselea volum din aceasta serie pe care o ador. Dar m-a mirat ca pana si inimik a pus ordinea asta: De fapt s-a terminat, dar MJ a decis sa inceapa una noua, The Rogues Redeemed, care va fi un fel de continuare a Lorzilor.

Nikolai Gregorio s-a nascut in Malta dar radacinile lui sunt din mai multe colturi ale lumii: Seria Lost Lords 7 volume a fost tradusa integral.

  MAJALAH ANIMONSTER PDF

Amazon Advertising Find, attract, and engage customers. Colectia Blue Moon Litera lista completa. Mie imi place cum scrie Mary Compromizul Putney dar mi s-a intamplat sa fiu dezamagita de cateva povesti.

Amazon Second Chance Pass it on, trade it in, give it a second life. E drept cartea de fata nu prea i-a iesit lui MJP dar prima din seria Protectorilor, Sarutul sortii este superba, chiar si cea de-a doua, Magie furata mi s-a parut ok.

Dupa parerea mea, MJP a inceput sa scrie si i-a placut un personaj care nu era principal dintr-o carte si l-a dus in alta si l-a facut principal, si atunci i-a venit alta idee si a mai creat un roman si asa mai departe… Si altii procedeaza la fel. Cam asta ar fi in mare. Dragele mele fane MJ Putney, nu stiu daca va dau neaparat o veste noua, dar m-am gandit ca ar fi frumos sa impartasesc cu voi faptul ca seria The Lost Lords nu s-a terminat.

Ramas orfan, micul Nikolai va cunoaste doi protectori puternici: Shopbop Designer Fashion Brands. Dupa toate probabilitatile si eu voi citi povestea lui Nick si Claire tot ultima pt ca nu o am acum.