Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi on * FREE* shipping on qualifying offers. Gheorghe-Mencinicopschi-Biblia-alimentară. Uploaded by. Iulia Neagoe. Loading Preview. Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper. Buy Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi by LANGE KATHRIN (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and.

Author: Zolotaxe Jujora
Country: Georgia
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 16 August 2018
Pages: 27
PDF File Size: 7.1 Mb
ePub File Size: 1.3 Mb
ISBN: 999-8-44332-558-8
Downloads: 73589
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshuzilkree

Proiect finantat de Uniunea Europeana Proiectul “Implicare si simplificare. Celelalte condamnari in dosar: Dan Voiculescu a fost trimis in judecata pe 4 decembriesub acuzatiile de folosire de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, respectiv spalare de bani.

Cu apel odata cu fondul”. Aceasta prima sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament.

Prin subevaluarea cu intentie a terenurilor, constructiilor si a titlurilor de participare si prin falsificarea documentatiei, consemnandu-se, in mod nereal, ca a fost indeplinita conditia publicitatii intentiei de privatizare, acest pachet de actiuni a fost achizitionat cu suma de Un avocat, nu stiu al cui, a ridicat problema anularii privatizarii, care inseamna ca ei sa-si ia terenul si cladirile alea superbe, sa le vanda cu 60 de milioane, cat cred ei ca valoreaza, iar eu sa-mi recuperez toti banii pe care i-am bagat in ICA in 12 ani.

Linia de credit era garantata inclusiv cu cladiri si terenuri ale ICA”, a declarat Pantis in fata instantei, adaugand si ca imobilul de pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti in care functioneaza Antena 1 ar fi fost achizitionat pe 7,6 milioane euro, din care 6 milioane de euro erau credit – adica bani proveniti din ipotecarea terenurilor ICA, si 1,6 milioane de euro ar fi provenit din venituri proprii. Vezi aici detalii despre sentinta primita de Dan Voiculescu in dosarul “I. Dosar finalizat in zile de la inceperea urmaririi penale Dosarul “I.

La ultimul termen de judecata, instanta a audiat ultimii doi martori propusi de aparare, dupa care a constatat ca cercetarea judecatoreasca este finalizata si a ascultat pledoariile finale ale acuzarii si apararii. De remarcat totusi ca, pe langa Ilie Sarbu, avocatii lui Voiculescu i-au vrut ca martori si pe Traian Basescu si Dacian Ciolos – toate cererile fiind respinse de judecatori. Dosarul “Zeus 1 Bani europeni pentru scoli ” – Constantin Nicolescu.

  CLAUDE PASCAL SONATINE PDF

Dosarul “I.C.A.” – Dan Voiculescu

Catalin Sandu Jean a solicitat un nou termen deoarece avocatul sau nu se afla in sala. La termenul de pe 1 iulie judecatorii au respins menvinicopschi namda rulanta toate cererile avocatiilor, exceptiile si solicitarile de recuzare. Sechestru asigurator asupra bunurilor inculpatilor: Dosar de santaj mencihicopschi Dan Pasat. Acorda termen pentru efectuarea adresei la BNP Popescu Mirela pentru a comunica daca s-a dezbatut succesiunea defunctului Domnisorul Gheorghe si in caz afirmativ a acceptantilor succesiunii.

O alta inculpata, Vica Ene, a sustinut ca avocatul sau nu este in tara si ca demonstreaza acest lucru la urmatorul termen. Another NO to the minister proposals.

La acest termen, unul dintre cei doi judecatori din complet a formulat o cerere de abtinere, gbeorghe ar fi fost implicat intr-un alt caz privind fapte de coruptie ale unora dintre inculpatii din dosarul ICA.

Masurile preventive si asiguratorii luate in acest dosar: Aproape toate cererile inculpatilor au fost respinse de completul Camelia Bogdan – Mihai Alexandru Mihalcea, cu exceptia unor inscrisuri depuse deja la dosar si care nu vor avea un mencinicopschj major asupra deciziilor finale documente doveditoare privind starea de sanatate a unuia dintre inculpati la momentul unei sedinta a forului de conduce a ICA, din care inculpatul facea parte.

In acelasi timp, instanta doreste sa lamureasca situatia inculpatului Gheorghe Domnisoru, care ar fi decedat. Dosarul “Tracia-Asesoft” – Sebastian Ghita. Dosar de luare de mita — Nicolae Mischie. Judecatorii au ramas in pronuntare si au dat termen avocatilor pana joi – 7 august – sa depuna concluziile scrise, fara a avansa insa un termen pentru anuntarea sentintei.

Dosarul “Spaga in numele fiului” – Paul Pacuraru.

Instanta acorda un nou termen. Citeste aici momentele procesului, cu detalii de atmosfera, declaratii si culise relatate de reporterul Claudiu Zamfir: Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor. Dupa trei termene la Tribunalul Bucuresti, procesul s-a mutat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a debutat cu sapte amanari. O prima neregula semnalata de acesta a fost aceea ca, pe parcursul urmaririi penale, el nu ar fi fost chemat niciodata in fata anchetatorilor pentru a da declaratie, in contextul in care, sustine Voiculescu, toate celelalte persoane ar fi fost intrebate in legatura cu persoana sa de catre anchetatori.

  ECONOPHYSICS OF INCOME AND WEALTH DISTRIBUTIONS PDF

One in three teens up to 16 have smoked at least one cigarette in Romania.

Gheorghe Mencinicopschi – Google+

Practic ne gasim in prezenta unei dezincriminari”, a spus Gheorghita Mateut. Dosarul “Stramutati de lux” – Ionel Mantog.

A, membru al Partidului Umanist ulterior Conservator inca din Institutul de Cercetari Alimentare S. Completul este format din judecatorii Ionut Matei, Cristina Mencinicipschi, Ioana Bogdan, acelasi complet care a judecat pe fond dosarul “Trofeul Calitatii” si l-au condamnat pe fostul premier Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare cu executare.

Gheorghe-Mencinicopschi-Biblia-alimentară | Iulia Neagoe –

The goods are the former headquarters of Antena 3 private television and several buildings owned by Grivco, the company of media tycoon Dan Voiculescu, who is serving a ten-year prison sentence in this very case. Tribunalul Bucuresti l-a audiat pe gheorgue din acest dosar, Nicolae Vlad Savulescu, fost director al Directiei Privatizare din cadrul Agentiei Domeniilor Statului in perioada Proiectul “Implicare si simplificare.

Dosarul “Kenya” – Mihail Boldea. In sedinta de luni, 4 augustavocatii inculpatilor au incercat sa tergiverseze procesul printr-un arsenal complet de metode: Bucuresti, pentru complicitate la infractiunea de stabilirea, cu intentie, a unei valori memcinicopschi fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite; abuz in serviciu contra intereselor gheorgh Constantin Baciureprezentant al Ministerului Gheorgeh in Adunarea Generala a Actionarilor al I.

Intrebat de reporteri cum comenteaza dezvaluirile lui Pantis, Dan Voiculescu a spus ca nu-si aminteste nimic de credite.

Dosarul “Loteria I” – George Copos. I-a fost pusa sub sechestru casa din Bulevardul Kiseleff.