Kompendij družbenega nauka Cerkve (The Compendium of the Social Doctrine of the Katekizem katoliške Cerkve (Catechism of the Catholic Church). Katekizem katoliške Cerkve za mlade – čez nekaj tudi v slovenščini!! (knjiga, ne video:)). YouCat: v slovenščini ; katekizem Katoliške Cerkve za mlade. Front Cover. Ecclesia Catholica. Slomškova Založba, – pages.

Author: Nikolkree Samuzilkree
Country: Argentina
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 23 June 2014
Pages: 38
PDF File Size: 3.21 Mb
ePub File Size: 12.41 Mb
ISBN: 421-1-59195-825-3
Downloads: 41497
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Juhn

To delajte v moj spomin. Mladinska kateheza — Katekizem. Kaj je izvirni greh? Jaz sem Gospod, tvoj Bog. Starozavezna postava je sveta, duhovna in dobra.

Je “milosti polna” Lk 1,28″vsa sveta”. V evharistiji postane Kristusova daritev tudi daritev udov njegovega telesa. Your rating has been recorded. Dopolni jih Jezus Kristus. Kaj je posebna sodba? Kaj je padec angelov?

KOMPENDIJ – KATEKIZEM KATOLIŠKE CERKVE

Hrepenenje po obnovljeni edinosti med vsemi kristjani je Kristusov dar in klic Svetega Duha. Kristus, Devica Marija, angeli in svetniki.

  LA TORTA IN CIELO RODARI PDF

Cancel Forgot your password? Katere so bistvene prvine zakramenta sprave? Please create a new list with a new name; move katolikw items to a new or existing list; or delete some items.

Katekizem Katoliške cerkve

Kako se Jezus vede do sobote? You already recently rated this item. Kaj predstavlja Jezusovo srce? Zakaj obstaja poklicanost vseh k molitvi?

Katekizem Katoliške cerkve – Kompendij

Sedmi dan pa je sobota za Gospoda, tvojega Boga: Kdor se zaveda, da je storil velik greh, mora prejeti zakrament sprave, preden pristopi k obhajilu. Lomljenje kruha ne razdeli Kristusa.

Want to Read Currently Reading Read. Zakaj sta umetna osemenitev in oploditev nenravni? Nebo in zemlja Linked Data More info about Linked Data. Thanks for telling us about the problem. Kako se obhaja evharistija? Te besede povzemajo postavo, ki jo je Bog dal izraelskemu ljudstvu po Mojzesu v povezavi z zavezo. Would you also like to submit a review for this item? Pomeni pripadati Bogu samemu, zanesti se nanj in pritrditi resnicam, ki jih je on razodel, kajti Bog je resnica sama.

  EWASEET SYRIA PDF

Kdo more prejeti ta zakrament? Kako gledamo na otroka?

Kristus “je glava telesa, to je Cerkve” Kol 1, Kaj se dogaja v smrtnem boju na Oljski gori? S svojim trpljenjem in smrtjo je dal Jezus trpljenju nov smisel: Verovati v enega samega Boga terja: Katolie se krizma v vzhodnih Cerkvah: Please select Ok if you would like to proceed with this request anyway. Create lists, bibliographies and reviews: